Nyheter 2007


Hoeven i Nederland: Første kornsirkel i 2007:
Oppdaget under meget spesieller omstendigheter.

Dato sirkelen oppsto: 12. eller 13. mars 2007.
Oppdaget: 13. mars 2007, kl. 09.30.
Sted: Utenfor byen Hoeven i regionen Noord Brabant i det nordlige Nederland.
Avling: Gress.

Beskrivelse: En sirkel på 7 meter i diameter med to mindre sirkler på ca 1 meter i diameter plassert en halv meter på hver side utenfor den store. I alle sirklene lå gresset virvlet mot klokka.

Opplysningene under er gitt av Robbert van den Broeke i et telefonintervju med Nancy Talbott, BLT Research Team:


Foto: Peter Vanlearhoven

Forutanelsen:

Nederlenderen Robbert van den Broeke har de siste 14 årene vært vitne til at flere kornsirkler har oppstått i Nederland, og han har ved flere av disse anledningene fortalt at i dagene før sirklene oppsto, ble denne følelsen hans gradvis mer intens. Tidligere når Robbert har hatt denne følelsen, har han fått vite at en ny kornsirkel har oppstått et sted i Nederland, og følelsen har blitt helt borte.
Peter van den Broeke, far til Robbert, forteller at om ettermiddagen den 2. mars fikk sønnen hans en sterk følelse av at noe spesielt kom til å skje.

Denne gangen var følelsen hans usedvanlig sterk og at Robbert dro ut på sykkel for å se om han kunne finne noen ny sirkel. Han dro til flere steder der det tidligere hadde vært kornsirkler, men fant ingenting. På tross av at han ikke fant noe, ville følelsen ikke gi seg.

Synet:

Omtrent klokka halv ti samme kveld (den 12.mars) satt Robbert lys våken i sofaen hjemme i stua, da han i et syn helt tydelig så en kornsirkel oppstå.

Han forteller at han så ”en stor UFO” sveve over bakken ca. 4- 500 meter “fra hans spesielle jorde” i utkanten av Hoeven. På dette jordet har Robbert tidligere hatt flere ”unormale opplevelser” (se for eksempel nyhetsoppslaget fra 4. januar 2007 i denne spalten). Robbert forteller videre at flere ”lysballer” skjøt ut fra UFOet og at det var disse lysballene som lagde kornsirkelen. Robbert bruker merkelig nok betegnelsen ”satellitter” om disse lysballene, en betegnelse han aldri har brukt tidligere.

Robbert fortalte med en gang foreldrene sine om synet, og han tegnet også en skisse som viste hvordan formasjonene så ut.


Oppdagelsen:

Klokka var nå blitt over ti på kvelden og det var blitt mørkt. Først neste morgen dro de ut til Robberts ”spesielle jorde”, der faren fant sirkelen:

Foto: Peter Vanlearhoven


Foto: Peter Vanlearhoven


Tilleggsopplysninger:

I en telefonsamtale med Nancy Talbott den 19. mars kom Robbert med følgende tilleggsopplysninger:

”Når jeg ved tidligere anledninger har vært vitne til at kornsirkler har oppstått, har jeg et par ganger også sett lyskuler som var involvert da sirkelen oppsto. Disse lysene har aldri sett ut som faste gjenstander/fartøyer (”solid crafts”). Denne gangen var det imidlertid helt annerledes. Jeg så et stort gulaktig og høyst fysisk romfartøy (”space-ship”) sveve over jordet. Dette fartøyet sendte ut fem små kuleformede satellitter som lagde sirkelen. På disse fem metalliske kulene stakk det ut ting over alt, og det var disse utstikkerne som fikk meg til å bruke begrepet satellitter.

Energien i kornsirkelen føltes svært sterk, på en positiv måte. Inni sirkelen følte jeg meg lett i hodet, som om hodet svevde over skuldrene mine. Beina kriblet, noe jeg har følt flere ganger tidligere i kornsirkler.”


Diagram: Andreas Müller

Samme fikk Talbott en telefon fra Bart, en belgier som også studerer kornsirklene. Han hadde også besøkt sirkelen i Hoeven og kunne fortelle at han også opplevde energien i sirkelen som veldig sterk. Da han lå i sentrum av sirkelen, følte han det som om en tung vekt presset ham ned. Han hadde en kriblende følelse i mellomgolvet hele tida mens han oppholdt seg i sirkelen. Da han mer enn et døgn senere ringte Talbott, kunne han fortelle at han fremdeles følte han seg litt desorientert.


Kilde: Nancy Talbott BLT Research Team, http://www.bltresearch.com/Hoeven2007cc.htm
(Hvis linken over ikke fungerer ved klikk, så kopiér adressen og lim den inn i adressefeltet i nettelseren,
eller gå inn på , www.bltreseach.com og klikk på "Updates".)

© 2007 BLT Research Team Inc. www.blt.research.com .


Nyhetsarkiv 2002-2006