Nyheter 2007To personer så kornsirkel oppstå i Nederland
Oktober 2006

Vitne nr. 1: 

Robbert van den Broeke, Nederland

Vitne nr. 2: 

Nancy Talbott, BLT Research, USA

Dato: 

19. - 20. oktober 2006

Tid: 

23:45 - 00:15

Sted: 

Eng i utkanten av Hoeven, Holland

Værforhold: 

Ca. 10°C, klar himmel, ingen nedbør

Kornsort: 

Gress

 

 Foto av sirkelen tatt den påfølgende morgen 20.10.2006. Foto: © Peter v/d Broeke

Forskningsleder for BLT Research Team, USA, har for annen gang fått oppleve å se en kornsirkel oppstå. Også denne gangen skjedde det i Nederland, sammen med nederlandske Robbert van den Broeke, sent på kveld, i byen Hoeven. De var ute på et "spesielt" sted, der de hadde observert spesielle lysfenomener kvelden før.

Merkelige lysfenomener fotografert på det ”spesielle stedet” kvelden før oppstod. Foto © NancyTalbott

Nancy Tabott forteller:
"Robbert og jeg var blitt litt kalde, og var på vei tilbake til bilen da Robbert griper meg i armen, og sier: "...der, der.... ser du det?!", mens han beskriver en "svart sky" som han ser over enga. Han beskriver videre "en svart spiral som går ned mot bakken". Jeg stirrer inn mørket i den retningen han indikerer, men ser i begynnelsen ikke annet enn mørket foran trærne i enden av enga.

Men så, akkurat i det jeg sier at jeg er sikker på at det i dette øyeblikk formes en kornsirkel, ser jeg en mørk bevegelse av noe som kommer ned i enga. Kanskje er det fordi synet mitt ikke er like godt som Robberts, eller fordi han er mer fininnstilt til energiene som skaper kornsirklene. Hva nå enn grunnen er, så kunne Robbert se nøyaktig hvor den nye formasjonen oppsto. I det spiralen kom ned mot bakken, sa han at han kunne føle "noe åpne seg rundt hjertet", og at han følte det som om vi var i nærvær av en "høyere bevissthet", et nærvær av noe kanskje "telepatisk", og noe "veldig mildt og vennlig".

Nærbilde av en av de små siklene, tatt påfølgende morgen 20.10.2006.
Foto: © Peter v/d Broeke

Vi gikk raskt ned en liten sti og ut i enga, og i løpet av 10-15 sekunder hadde vi kommet fram til den nye kornsirkelen. Jeg kunne klart føle det da jeg kom frem til den første lille sirkelen, både fordi gresset var flatere der, og fordi jeg fikk en prikkende følelse i beina. Vi hadde ingen lommelykt med oss, men forsøkte å få tatt noen bilder med en gang.

Den nye formasjonen besto av 5 sirkler, en større i midten på 6m i diameter, og 4 like store sirkler rundt, hver på 1,5m i diameter. De små sirklene lå 60-70cm fra ytterkanten på den største, samtlige med gresset lagt jevnt ned i retning mot klokka.

Diagram av sirkelen © Tommy Borms

Vi ble i sirkelen i kanskje 15-20 minutter, mens vi fotograferte og diskuterte "energien" som vi følte var involvert denne gangen. Begge opplevde vi denne energien som myk og varsom, på en måte mer typisk for hva vi ville forvente i forbindelse med kornsirkelfenomenet, og ikke i det hele tatt aggressiv, slik "søylene av lys" hadde føltes da vi ble vitne til sirkelen som oppsto2001 i åkeren bak Robberts hjem". (Se oppslag i ”Nyhetsarkiv”, 2001).

 

Lysfenomener fotografert dagen før, samme dag, og fire dager etter.

Som tre av bildene til venstre viser, ble det fotografert og filmet usedvanlige lysfenomener på det samme stedet som kornsirkelen oppsto, både dagen før, samme dag, og fire dager etter. Noen av lysene så utrolig nok ut til å "følge" Nancy Talbott og Robbert van der Broeke mens de spaserte tilbake til bilen. Dette er dokumentert med en serie bilder som ble tatt kontinuerlig mens de gikk tilbake.

Les hele rapporten på engelsk her: http://www.bltresearch.com/eyewitness4.html
Den inneholder viktige detaljer det ikke er rom for her.


 

Nyhetsarkiv 2002-2006